Porten på bilden heter Norderport och är den ståtligaste delen av den tusenåriga ringmur, vilken omger världsarvstaden Visby. Huset på bilden är "bara" från slutet av 1700-talet, tillbyggt vid ett par tillfällen och kontinuerligt moderniserat på ett pietetsfullt sätt. Byggnaden innehåller fem fräscha lägenheter på ca 50 kvm vardera, fördelade på 1-2 rok samt WC, dusch och bidé.

Samtliga kök är fullt utrustade, inklusive kyl/frys, elspis, microvågsugn, kaffebryggare, brödrost etc. Dessutom ingår TV och radio med CD-spelare. Tvättmaskin finns i varje lägenhet.

För Er som kommer med aeroplan eller färja hämtar och lämnar vi i görligaste mån vid flygplatsen eller hamnen. I de fall Ni ankommer med egen bil finns det en personlig P-plats på gården.

Både tennisanläggning, flygsport, golf, bad och pulkabacke finns inom gångavstånd. Här börjar även en av landets absolut naturskönaste joggingbanor. För barnen har vi sandlåda, gungor och lådbil, leksaker, simdynor, babystol och barnsäng.

Sänglinne, handdukar samt cyklar - med barnsits - kan hyras till ett väldigt förmånligt pris. Kol till utegrillen bjuder vi på!

För att underlätta boendet för allergiker är husdjur ej tillåtna i lägenheterna. Av samma anledning undanber vi oss rökning inomhus.

Vad beträffar priset är det säsongsanpassat och dessutom beroende på vistelsens längd. Ring till 0498-21 23 19 eller e-post norderport@gmail.com för ytterligare upplysningar.

Columbus upptäckte inte Gotland, men DU har möjlighet att upptäcka denna underbara ö. Gotland runt – året runt.

Se även motesguiden.seAnn-Mari & Lars Gibson
Hotellets två stjärnor